Huidverjonging Rotterdam IPL

IPL huidverjonging Huidverjonging IPL huidverjonging IPL huidverjonging Rotterdam

Huidverjonging Rotterdam d.m.v. IPL

Met de  IPL  huidverjongingsmethode kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan en worden aangepakt.

Naarmate we ouder worden zorgt de tand des tijds ervoor dat de huid verouderd. Een wat slapper aanvoelende huid en fijne rimpeltjes zullen voor de meesten bekend in de oren klinken. Middels de IPL huidverjongingsmethode kunnen deze verschijnselen van huidveroudering effectief aangepakt worden.

IPL methode:
IPL Medcos HighPower is gebaseerd op de laatste IPL-technologie. Met de werkelijke energie output van 135 Joules per flits is het systeem uitermate geschikt voor duurzame en uitzonderlijk effectieve behandelingen van definitief ontharen, huidverjonging en -verbetering en acne. Het hoog energetisch gepulseerde licht, wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid intensief gestimuleerd en daardoor worden de poriën en lijntjes in de huid fijner. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid strakker aanvoelt, frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.

FAQ - Huidverjonging

Wat is huidveroudering?
Veroudering is in de genen vastgelegd en dus individueel bepaald. Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving.

De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.

- De huid wordt dunner
- Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels
- Poriën in de huid verwijden
- De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit

 
  Voor wie geschikt?
 
   De IPL huidverjongingskuur is geschikt voor mensen die te maken hebben met de bovengenoemde ouderdomsverschijnelen en     daar hinder aan ondervinden.
   Om eventuele huidbeschadigingen te voorkomen is deze kuur het meest geschikt voor de lichte tot middel getinte huid.
 
   Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
 
  Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat met een tijdsinterval van 2 weken.
 
  Omdat de huid zich tijdens de kuur blijft herstellen, zal het resultaat na elke behandeling steeds zichtbaarder worden.
  C-beauty adviseert na de kuur , 1 keer per 3 á 4 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het resultaat zo lang        mogelijk te behouden.
 
  
 

Prijzen                                                                                       

Kosten per behandeling                                                                                 

Plaatselijk € 5 per flits 
Kin of bovenlip € 20
Ogen € 20

Wangen € 35
Voorhoofd € 25

Hele gezicht € 70

Hals € 35
Decolete € 35

 
ACTIE IPL Huidverjonging!!!
 
De praktijk heeft geleerd dat de behandeling van huidverjonging met de MedCos IPL in combinatie met Microdermabrasie (Diamond Peel) een enorm mooi resultaat genereert.  Meer info: Microdermabrasie Diamond Peel Rotterdam
 
Optie 1. Kennismakingsaanbieding: 1 x IPL huidverjongingbehandeling hele gezicht i.c.m. de Diamond Peel. Normaal: € 135 Nu samen tijdelijk voor € 105!
 
Optie 2.: IPL huidverjongingskuur (5x) hele gezicht i.c.m. de Diamond Peel ( 5x) Normaal: € 675 Nu samen tijdelijk voor € 500! 
(niet i.c.m. andere aanbiedingen)
 
Advies: gedurende kuur veel water drinken en twee weken voor en na de behandeling de zon zoveel mogelijk vermijden en minimaal SFP 30 gebruiken. Zonnebank wordt voor én tijdens de kuur afgeraden. Ook roken, slechte voeding en alcoholgebruik zoveel mogelijk proberen te beperken.
 
BOEK NU! 

 
Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u contact opnemen op telnr: 0614770559 of een mail sturen naar info@c-beauty.nl
 

Wilt u op de hoogte blijven van wekelijkse updates, aanbiedingen en win acties?  Like en bekijk dan ook even onze pagina op facebook.