Microdermabrasie

Microdermabrasie Diamond Peel Rotterdam 
Microdermabrasie Diamond Peel is een nieuwe methode die zorgt voor een mooi, gladde en jonge huid.

Collageenaanmaak
Middels Microdermabrasie wordt doormiddel van diamanten opzetstukjes de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin de collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid wordt steviger,  gladder, mooier en uw huid is beter in staat cremes op te nemen. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Ultrasound ( No-needle Mesotherapy)
Na een behandeling worden meteen vitamines, collageen en actieve ingrediënten (zoals hyaluronzuur of collageen, die direct de huid verstevigd), diep in de huid gesluisd, d.m.v no needle Mesotherapie. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken en de huid weer in balans te brengen. Diamant Peel is voor vele huidtypes geschikt. Ook de donkere huid, die normaal niet in aanmerking komt voor chemische peelings, kan zeer mooie resultaten bereiken.

Cryotherapie
Ter afsluiting van de behandeling 
De behandeling wordt afgesloten met cryotherapie, dit houdt in dat de huid verkoeld wordt, waardoor de opname van de ingesluisde ingredienten verbeterd wordt. De verkoeling zorgt voor een vetraging van de stofwisseling, zodat de ingredienten verzegeld worden en langer hun werking kunnen behouden. 

Een microdermabrasiebehandeling geeft direct resultaat! Echter voor een optimaal resultaat adviseren wij 3 tot 5 behandelingen (afhankelijk van de huidcondititie) met een regelmaat van 1 keer per 7-14 dagen, met gebruik van bijbehorende producten. Daarna als onderhoud 1 keer in de 6 weken om het resultaat te behouden.
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Microdermabrasie is geschikt voor iedereen die last heeft van:

·         Vermoeide en matte huid

·         Verstopte porien

·         Vlekkerige huid

·         Verouderde huid met rimpelvorming

·         Acne en acnelittekens

·         Littekenweefsel

·         Rokershuid

·         Futloze, droge en ruwe huid

     Zon beschadigde huid
 
U heeft onmiddellijk een vernieuwde zachte, gladde en frisse huid, met! De huid krijgt meteen al na de behandeling een jongere uitstraling. Voor de mooiste resultaten worden de behandelingen in kuurverband aangeboden. (5 keer, om de 7-14 dagen)
 
Iedere behandeling van 50 minuten bestaat uit 3 onderdelen: Diamond Peel, No-needle Mesotherapie en Cryotherapie. 
 
 
Voor en na resultaten
 
Diamond Peel 3 Steps
Diamond Peel, No-needle Mesotherapie en Cryotherapie

40 minuten
€ 60

incl. hals € 80 (tijdelijk € 65
-
Kuur van 5 behandelingen (om de 7-14 dagen)
5 x 40 minuten
€ 300 NU € 250
Diamond Peel is te combineren met IPL Huidverjonging (verstrakking van de huid), plaatselijk vanaf:
per flits 
€ 5
AANBIEDING:  Diamond Peel i.c.m. IPL Huidverjoning
 
De praktijk heeft geleerd dat de behandeling Microdermabrasie (Diamond Peel) in combinatie huidverjonging met het MedCos IPL systeem, een enorm mooi resultaat genereert.  Meer info: Huidverjoning IPL
 
Optie 1. Kennismakingsaanbieding: 1 x IPL huidverjongingbehandeling hele gezicht i.c.m. de Diamond Peel. Normale prijs: € 135 Nu samen voor € 105!
 
Optie 2.: IPL huidverjongingskuur (5x) hele gezicht i.c.m.de Diamond Peel ( 5x) 
Normale prijs€ 675. Nu samen voor € 500!
 
 

 BOEK NU! 
 

Wilt u op de hoogte blijven van wekelijkse updates, aanbiedingen en win acties?  Like en bekijk dan ook even onze pagina op facebook.