Japanse kruidenpeeling


 

Japanse Kruidenpeeling  

Deze peeling wordt bereid volgens oude Japanse receptuur. De belangrijkste werkstoffen (epygallo-catechine, polyphenolen en flavonoïden) in deze Japanse kruidenpeeling zijn afkomstig van de theeplant camillia senensis, en hebben sterke antioxydatieve eigenschappen welke beschermen tegen veroudering. Daarnaast zijn er kruiden toegevoegd die de werking van de groene thee ondersteunen en de huid een jonger en frisser aanzien geven.

Deze peeling ontdoet de huid van gif en afvalstoffen, uw huid wordt merkbaar gladder en zachter. Deze speciale behandeling is geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder voor de acné huid (littkens), lichte pigmentvlekjes,  rokershuid, de rimpelige (verslapte) huid. Na twee à drie behandelingen is de conditie van uw huid merkbaar verbeterd.  

Na afloop van elke behandeling met Japanse groene thee producten krijg je een kopje versgezette, natuurlijke groene thee. 

 
De behandeling:
Reiniging, pré-peeling, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en Protect creme. De Japanse Kruidenpeeling wordt ook in kuurverband aangeboden voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden dan om de 10 dagen herhaald.
U kunt de Japanse Kruidenpeeling aanvullen met epileren van de wenkbrauwen en een extra shiatsu hoofd/en gezichtsmassage.
 
 
Tarieven:
Enkele behandeling
 
 60 minuten/ 75 minuten (uitbreiding epileren en massage)
€ 55/ € 65
 
AANBIEDING:  Diamond Peel (alleen de peeling)  i.c.m. De Japanse Kruidenpeeling.
 
Voor een optimaal gladde en egale huid is de combinatie Diamond Peel met De Japanse Kruidenpeeling een echte aanrader!!  Het geeft een dubbel effect op de vermindering van oneffenheden en de celvernieuwing zal sterk bevordert worden.
 
Optie 1: Kennismakingsaanbieding: 1 X Diamond Peel (alleen de peeling) i.c.m. De Japanse Kruidenpeeling (60 min)
Normale prijs:  € 75. Nu  samen voor € 65!
 
Optie 2: Diamond Peel i.c.m. De Japanse Kruidenpeeling (kuur van 3 X)
Normale prijs: € 225. Nu samen voor € 185!
 

 

Wilt u op de hoogte blijven van wekelijkse updates, aanbiedingen en win acties?  Like en bekijk dan ook even onze pagina op facebook.