Wimperlifting/ Lash Lifting

LASH LIFTING ROTTERDAM... DE PERFECTE KRUL!!
Het Australische merk Elleebana staat bekend om haar innovatieve ontwikkeling in de beautybranch. De inwerktijd is korter en de krul blijft tot wel 10 weken zichtbaar! En nog belangrijker...Het is niet schadelijk voor de wimpers!
Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij Elleebana Lash Lifting worden de wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie stralende en open uitstraling. Zijn je eigen wimpers en wenkbrauwen wat aan de lichte kant? Combineer dan de Lash Lifting met het verven van de wimpers en-/of wenkbrauwen voor een nog intensere look. 
 


 
Voordelen van Elleebana lash lifting:
 
Optisch langere wimpers, open blik, mooie en stralende oogopslag, geen gedoe en ideaal voor mensen die meer van een natuurlijke look houden.
Brengt geen schade aan de eigen wimpers.
Heb je gevoelige ogen en kun je wimperextensions niet verdragen? Dan is Lash Lifting een perfect alternatief. En hoe fijn is het om onder de douche je gezicht en je ogen grondig te kunnen reinigen, zonder bang te hoeven zijn dat er wimperextensions uitvallen?
Je hoeft geen wimper kruller te gebruiken, waar de wimpers vaak van afbreken.
Een dagje strand of zwemmen? Je hebt altijd een stralende look, zonder gebruik van make-up of mascara..dus ideaal voor als je op vakantie gaat en in de zomermaanden!
De krul blijft tot wel 10 weken zichtbaar.

Elleebana is wereldwijd de beste op het gebied van Lash Lifting en heeft ook nog eens de kortste inwerktijd!
De Lash Lift behandeling duurt ongeveer 30 minuten en i.c.m. verver +/- 40 minuten. Dit in tegenstelling tot ander Lash Lift merken die soms wel 60-75 duren i.c.m.verven.
 
NU Lash Lifting: 45 euro
i.c.m. wimpers verven 50 euro
i.c.m. wimpers en wenkbrauwen verven 55 euro
 
Probeer het ook eens!
 
Afbeelding invoegen
 
 
Boek nu: App of bel naar 0614770599
info@c-beauty.nl